Brochures en folders

Bureau Wsnp biedt 2 brochures aan:

schulden oplossen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schulden oplossen met de Wsnp

 

 

 

 

ondernemers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als u als (ex-)ondernemer problematische schulden heeft

 

 

U kunt de brochures downloaden door op de titel te klikken.

U kunt de brochures ook kosteloos bestellen door een e-mail te sturen naar info@bureauwsnp.nl  U kunt maximaal 100 exemplaren per bestelling doorgeven. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk opgestuurd.

 

 

Onderstaande folders kunnen ook interessant voor u zijn, maar worden niet door Bureau Wsnp uitgegeven.

De bewindvoerder

 

 

 

 

 

 

 

De bewindvoerder

U kunt deze folder downloaden door op de titel te klikken.

 

In de schuldhulpverlening wordt vaak gesproken over 'bewindvoering'. Maar wat houdt dit in? En soms wordt gesproken over 'beschermingsbewind' en andere keren over 'Wsnp-bewind'. Deze folder is bedoeld om een duidelijk onderscheid te maken tussen de twee vormen. De folder is ook te downloaden via de BBW.

 

Een bankrekenig voor iedereen

 

 

 

 

 

 

 

Een bankrekening voor iedereen

U kunt deze folder downloaden door op de titel te klikken.

 

De Nederlandse Vereniging van Banken vindt dat iedereen boven de 18 jaar moet kunnen beschikken over een bankrekening. Anders worden mensen maatschappelijk buitengesloten. Om dat te voorkomen heeft de NVB in overleg met het Ministerie van Financiën en het Leger des Heils afspraken gemaakt die het mogelijk maken dat iedereen kan beschikken over een basisbankrekening. Ook als u schulden heeft of dakloos bent. De folder is te bestellen via de NVB.

 

bbz

 

 

 

 

 

 

 

Het besluit bijstandsverlening zelfstandigen 

U kunt deze folder downloaden door op de titel te klikken.

 

Wanneer u als zelfstandige werkzaam bent en in (tijdelijke) financiële problemen verkeert, is het mogelijk onder bepaalde voorwaarden een beroep te doen op het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz). Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid geeft in de folder "Het besluit bijstandsverlening zelfstandigen (Bbz) - steun in de rug van de ondernemer" meer informatie. De folder is te bestellen via Rijksoverheid.nl (typ in het zoekveld Bbz).