Crediteurenlijst, financieel eindverslag en uitdelingslijst

Toelichting

Hieronder vindt u twee verschillende varianten van de uitdelingslijst, afhankelijk van welk huwelijksvermogensrecht er geldt.
 

Uitdelingslijst voor het huwelijksvermogensrecht vanaf 1-1-2018

Dit bestand is samengesteld in opdracht van de Recofa werkgroep. Afhankelijk van uw input, wordt de Wsnp-boedel uitgedeeld over de verschillende boedels die ontstaan door het 'nieuwe' huwelijksvermogensrecht. 

Zie ook nieuwsartikel Nieuw huwelijksvermogensrecht en de gevolgen voor de Wsnp.
 

Uitdelingslijst voor het 'oude' huwelijksvermogensrecht.

Voor schuldenaren gehuwd vóór 1-1-2018 geldt het 'oude' huwelijksvermogensrecht. Hiervoor kunt u de onderstaande formulieren gebruiken. 
 

Excel formulier crediteurenlijst, financieel eindverslag en uitdelingslijst

De crediteurenlijst, het financieel eindverslag en de uitdelingslijst bieden wij hieronder aan in één excelbestand. Elk formulier is uitgewerkt op een eigen werkblad. Alledrie de formulieren zijn aan elkaar gekoppeld, hierdoor worden bepaalde onderdelen automatisch voor u ingevuld. 

De set formulieren bieden wij aan in een beveiligd en onbeveiligd bestand. Het onbeveiligde bestand kunt uzelf wijzigen indien noodzakelijk.
 

Beveiligd formulier

Dit bestand is beveiligd; u kunt alleen gegevens invullen, geen andere bewerking is mogelijk. Gegevens die u kunt bewerken zijn oranje onderstreept - de oranje streep verdwijnt zodra u tekst invult. Crediteuren kunt u vrij invullen, deze zijn niet onderstreept. 

  1. Crediteurenlijst, financieel eindverslag en uitdelingslijst: particulieren (beveiligd) - 20 preferente schuldeisers;
  2. Crediteurenlijst, financieel eindverslag en uitdelingslijst: (ex-)ondernemers (beveiligd) - 20 preferente schuldeisers;
  3. Crediteurenlijst, financieel eindverslag en uitdelingslijst: particulieren (beveiligd) - 40 preferente schuldeisers;
  4. Crediteurenlijst, financieel eindverslag en uitdelingslijst: (ex-)ondernemers (beveiligd) - 40 preferente schuldeisers;

Onbeveiligd formulier

Hieronder vindt u de set formulieren onbeveiligd. Wilt u wijzigingen aanbrengen, bijvoorbeeld omdat uw rechtbank het formulier anders inricht, dan kunt u handmatig het formulier wijzigen. 

  1. Crediteurenlijst, financieel eindverslag en uitdelingslijst: particulieren (onbeveiligd);
  2. Crediteurenlijst, financieel eindverslag en uitdelingslijst: (ex-)ondernemers (onbeveiligd);

Webformulier crediteurenlijst

Onder deze link vindt u de online crediteurenlijst. Deze lijst is vooral gericht op schuldhulpverleners voor de minnelijke schuldregeling (verzoekschrift 284 Fw). Het formulier kun je later niet openen of wijzigen, het is daarom minder bruikbaar voor de Wsnp.

De ingevulde lijst kunt u alleen uitvoeren naar pdf. (U moet zelf '.pdf' achter de bestandsnaam plaatsen tijdens het opslaan.)  Het is niet mogelijk om de lijst later te openen en/of te wijzigen.