Inloggen op bewindvoerderportaal voor alle bewindvoerders mogelijk

Sinds februari 2020 hebben steeds meer bewindvoerders toegang gekregen tot het bewindvoerderportaal. Helaas lukte het nog niet om met de eHerkenningsmiddelen van alle leveranciers toegang te krijgen tot het portaal. Om dit mogelijk te maken bleek een aanpassing nodig. Deze aanpassing is in april gedaan.

Door de aanpassing was het portaal tijdelijk niet bereikbaar, maar alle bewindvoerders die al toegang hadden tot het portaal maken hier inmiddels weer gebruik van.
Verder hebben ook een aantal bewindvoerders succesvol toegang gekregen tot het portaal, die een eHerkenningsmiddel hebben van een leverancier waarbij het eerst niet lukte. Dit betekent dat de aanpassing succesvol is geweest.
 

De komende weken volgen de laatste aanpassingen

De komende weken doen we een aantal laatste aanpassingen en gaan wij de bewindvoerders benaderen die zich reeds hebben aangemeld met een eHerkenningsmiddel. We regelen dan dat zij ook gebruik kunnen gaan maken van het portaal.
 

Uiteindelijk kan iedereen gebruikmaken van het portaal

Daarna kan iedereen gebruik maken van het portaal. Heeft u nog geen eHerkenningsmiddel geregeld, dan kunt u dit doen via de site eHerkenning.nl.
U heeft zelf de keuze bij welke leverancier u het eHerkenningsmiddel wilt aanvragen.